.

Fakültemizde Görev Değişimi

04.11.2020

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Afşin GÜNGÖR’ün yerine, Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülden BAŞYİĞİT KILIÇ atandı. Kent Ormanı Restoranında yapılan devir teslim programına Bucak Teknoloji Fakültesi Akademik ve İdari personeli ile Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler MYO Akademik ve İdari personeli katıldı.

Devir Teslim programında konuşan Prof. Dr. Afşin GÜNGÖR, ‘Görev sürem boyunca beraber çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür eder, görevimi devrettiğim hocam sayın Prof. Dr. Gülden BAŞYİĞİT KILIÇ’a Dekanlık görevinin hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

Dekanlığa atanan Prof. Dr. Gülden BAŞYİĞİT KILIÇ ise ‘Prof. Dr. Afşin GÜNGÖR hocama fakülteye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, çalışma hayatında başarılar diliyorum’ dedi.

Program plaket ve çiçek takdimi ile devam ederek, Dekanların iyi dilek temennileri ile son buldu.

Görseller

GÜNCEL

• MAKÜ Bucak Teknoloji Fakültesi Güz Dönemi Değerlendirme Programı | 29.01.2021
  • MAKÜ Bucak Teknoloji Fakültesi Globalleşen Dünyada Yazılımcı Söyleşisi | 31.12.2020